Healing

ClairvoyanceHuset

Få støtte til at nyde livet.

* Helbreder
* Fjerner smerter
* Opløser blokeringer
* Bevirker total afspænding
* Integrerer personligheden
* Befordrer selvhelbredelse
* Oplader alle energibaner
* Fjerner stress
* Udrenser giftstoffer
* Modvirker udbrændthed
* Øger kropsbevistheden
* Fremmer evnen til kærlighed
* Er enkel og smuk
* Flyder i ubegrænset mængde

Healing er meget smukt og kan kun gøre godt. Det er en selvstændig behandlingsform, som skal opleves og som virker! P
Healing kommer af ordet “hel” og formålet er, at skabe balance i kroppen. Healing er ren kærlighedsenergi og nogle kan mærke den som en næsten tyk flydende energistrøm. Energien hjælper krop, sind og ånd med større kraft og styrke, i alt hvad vi vælger at foretager os. Energierne genskaber din forbindelse til sjælen, giver dig adgang til til dit sjælsportentiale og aktivere din egen evne til selvhealing.
Det foregår ved, at du sidder fuldt påklædt på en stol eller ligger på briksen og slapper af. Du skal kun tænke på din vejrtrækning, nyde og tage imod.
Mange mærker en meget dyb afslapning og tiltro til det gode i livet. Du kan også opleve en intens varme, der hvor jeg holder mine hænder og andre oplever små fysiske trækninger i kroppen. Det er energierne der arbejder helt fysisk på celleplan, med at hjælpe kroppen på vej.
Undervejs virker jeg som en kanal for energierne og beder om hjælp til dig med at finde din egen styrke og indsigt.
Du vil føle stor indre fred, får mere håb og en behagelig træthed. Derfor er det også rigtig godt, hvis du ikke er presset af tid efter besøget hos mig.
Min erfaring er, at det er super effektivt, at afslutte en clairvoyantisk læsning med 30 min. healing. På denne måde integreres alle de omtalte emner på smukkeste vis og du tager hjem med masser af ny energi.