Clairvoyance

Clairvoyance er et smukt redskab til at få mere at vide om vigtige aspekter i livet. Det kan bruges som en støtte til personlig udvikling og er en god måde, at møde problemer og konflikter på.

Når du kommer til mig, så møder jeg dig der, hvor du er i dit liv lige nu. Gennem clairvoyance kan du få vejledning om, hvordan du kommer fri af gamle mønstre, samt hvilke konkrete handlinger som kan forvandle fastlåste situationer.

Min “læsning” af dig kan vise dig hvilke styrker, ressourcer og potentialer som du har. Er der mon ting som du skal gøre anderledes eller skal du bruge din energi på en anden måde? Det er muligt at komme omkring rigtig mange punkter som feks. job, bolig, økonomi, familie, parforhold og vigtigst af alt, forholdet til dig selv. Flere og flere ønsker at tage deres spiritualitet med ind i deres selvudvikling og her kan jeg hjælpe dig godt på vej.

Clairvoyance kan støtte dig til i fremtiden selv at finde svar og mest af alt tro på din egen fornemmelse / intuition.

Den åndelige verden arbejder således, at man som klient får det at vide, som man er kan til at få at vide. Der gives ikke svar på alt og vi skal heller ikke vide alt. Livet har sin gang og at få en clairvoyantisk læsning, er ikke at få en facisliste til sit liv. Du vil altid have din frie vilje og er selv “chef” i dit liv.

Efter en session hos mig oplever du fred med dig selv og mental lettelse, – du går gladere herfra. Du vil glæde dig over, at du bedre kan forholde dig til dit hverdagsliv her og nu. Mit ønske er, at du får boostet respekten for dig selv og kan se styrken i at glæde dig over dit liv.

I praksis foregår det ved, at vi sidder overfor hinanden. Jeg sidder med lukkede øjne i et par minutter og modtager beskeder som ord, billeder eller små filmklip i mit hoved. Du er meget velkommen til at stille spørgsmål og til at skrive vores samtale ned eller at optage den via din mobil.

Jeg brænder for at give dig en unik og brugbart clairvoyance og ønsker kun at kende dit navn og mobilnummer inden du kommer.